19.02.2021


Медија центру „Одбрана“ уручена захвалница Компаније „Борба“Захвалница за успешну сарадњу током претходне године,  данас је на свечаности поводом 99 година постојања Новинско издавачког предузећа Компанија „Борба“, уручена Медија центру „Одбрана“.

У образложењу је истакнута одлична сарадња у реализацији изложбе „Незаустављиви ход -  Црвена армија на путу ка Берлину“, која је приређена у Малој галерији Дома војске прошле године поводом 75. годишњице од завршетка Другог светског рата. Поставку је чинило око 80 фотографија непознатих војних фотографа Црвене армије, сачуваних у архиви Компаније „Борба“.
 
Захвалницу за успешну сарадњу, коју је уручио директор Компаније „Борба“ Андрија Јоргић, примио је начелник Одељења за издавачку делатност Медија центра „Одбрана“, Мирослав Тохољ.
 
Часопис „Борба“ покренут је једанаест година након што је престало да се штампа дневно издање ове новине, посвећен је култури, образовању, традицији, екологији, моди и туризму. На ћириличном писму излази једном месечно и бесплатан је.
 
Email