26.12.2019


Новогодишњи пријем Управе за односе са јавношћуПоводом новогодишњих и божићних празника, Управа за односе са јавношћу Министарства одбране организовала је вечерас, у Дому Војске Србије у Београду, пријем за представнике медија и служби за односе са јавношћу државних органа.

Начелник Управе за односе са јавношћу пуковник Михаило Зоговић је, поздрављајући све присутне и честитајући им предстојеће новогодишње и божићне празнике, изразио захвалност што су и ове године пратили активности Министарства одбране и Војске Србије.

- Хвала вам и за то што сте писали и причали с поштовањем и поносом о опремању Војске Србије новим средствима којима ћемо вас још јаче и сигурније чувати и бранити. Када говорите и пишете о војсци, у било ком тренутку када помислите на нас, сетите се неколико хиљада војника који у сваком тренутку обављају своје дужности и на својим задацима верно чувају Србију, рекао је начелник Управе за односе са јавношћу.

Како је навео, „кажу да се наш човек сети Бога и војника када је у невољи, а чим невоља прође заборави и на Бога и на војника“.

- Да то не би баш тако било, ми ћемо наставити да испуњавамо своје дужности, надам се заједно са вама, и у наредној години информисати грађане Србије о томе шта ради њихова војска, поручио је пуковник Зоговић.

Он је изразио наду и уверење да ће успешна сарадња и у наредној години „добити нове потврде, али и помаке у испуњавању високих стандарда и етике јавне речи“.

Традиционално дружење прилика је да се окупе сви који су током ове године извештавали о активностима Министарства одбране и Војске Србије и да се уз неформално дружење заједно присете тренутака који су обележили овогодишњу успешну сарадњу.
 
Email