Вести
21.04.2017
Отварање изложбе "Српкиња- хероина Великог рата"
У понедељак 24. априла 2017. године, са почетком у 13 часова у Атријуму Дома Војске Србије биће отворена ауторска изложба Димитрија Вујадиновић „Српкиња хероина Великог ... детаљније »
20.04.2017
Додељене годишње награде за најбољи научноистраживачки пројекат и докторску дисертацију у Министарству одбране и Војсци Србије
Свечаност поводом доделе Годишње награде за најбољи научноистраживачки пројекат, докторску дисертацију, магистарски рад у Министарству одбране и Војсци Србије одржана ... детаљније »
19.04.2017
На Факултету безбедности у Београду промовисана књига „Политички деликти – атентат и побуна“
На Факултету безбедности у Београду данас је промовисана   књига др Горана Матића „Политички деликти – атентат и побуна“, коју је објавио Медија центар „Одбрана“. детаљније »
19.04.2017
Промоција књиге "Ера руског гаса - Гас и глобална безбедност"
Књига „Ера руског гаса – гас и глобална безбедност“ др Срећка Ђукића, представљена данас у Дому Војске Србије, само привидно чини занимљив искорак из уобичајеног издавачког ... детаљније »
16.04.2017
У Дому Војске Србије одржана поноћна васкршња литургија
Први пут је у Војсци Србије одржана поноћна васкршња литургија. У параклису Светог краља Милутина у Дому Војске у Београду, 15. априла, тачно у поноћ, главни војни ... детаљније »
13.04.2017
Изашао је нови број „ОДБРАНЕ“
Magazin Odbrana У ин­тер­вјуу за ма­га­зин „Од­бра­на” на­чел­ник Ге­не­рал­шта­ба Вој­ске Ср­би­је ге­не­рал Љу­би­ша Ди­ко­вић го­во­ри о ми­грант­ској кри­зи и ње­ном ути­ца­ју на без­бед­ност др­жа­ве, те о иза­зо­ви­ма ко­је мо­же до­не­ти не­ле­гал­на ... детаљније »
11.04.2017
"Исповести југословенске модерне" у Завичајном музеју Јагодина
Медија центар „Одбрана“ од вечерас па до 4. маја 2017. гостује у Завичајном музеју Јагодина са изложбом „Исповести југословенске модерне“, која је настала пре две ... детаљније »
07.04.2017
Отворена изложба "MOMO, PAR LUI MEME"
Мало је оних који за живота постану легенде, а ту тако ретку привилегију имао је Момо Капор, најбољи писац међу сликарима и најбољи сликар међу писцима, о чијем ... детаљније »
03.04.2017
Отворена изложба "Мој Београд"
У Малој галерији Дома Војске Србије данас је отворена изложба „Мој Београд“, својеврсна прича о деловима српске престонице  који нестају, или тек настају и о граду ... детаљније »
03.04.2017
Вече у друштву Моцарта и Бетовена
Вечерас је у Дому Војске Србије, Уметнички ансамбл „Станислав Бинички“ одржао концерт посвећен двојици великих немачких композитора – Моцарту и Бетовену. детаљније »