Вести
20.04.2018
Обележен Дан Музеј жртава геноцида
Дан Музеја жртава геноцида, 22. април, обележен је данас пригодним скупом  у Дому Војске Србије. У првом делу скупа представљен је рад те установе и неких удружења и ... детаљније »
20.04.2018
"Портрети из новосадских фотографских атељеа" у Малој галерији Дома Војске Србије
У Малој галерији Дома Војске Србије отворена је још једна изложба, којом та централна војна културна установа наставља да нас повезује с различитим правцима и токовима ... детаљније »
19.04.2018
Отварање изложбе турског стреличарстава „Кеманкеш“
Изложба турског стреличарстава „Кеманкеш“ биће отворена од 23. априла до 5. маја у Великој галерији Дома Војске Србије.
детаљније »

18.04.2018
Промоција књиге "Статегија националне безбедности"
Данас је на Факултету за дипломатију и безбедност представљена књига професора др  Бранка Крге, генерал-пуковника у пензији, „Стратегија националне безбедности у теорији и пракси“, у издању ... детаљније »
16.04.2018
Додељене годишње награде за најбољи научноистраживачки пројекат и докторску дисертацију
У Дому Војске Србије данас су додељене годишње награде за 2017. за најбољи научноистраживачки пројекат и докторску дисертацију у Министарству одбране и Војсци Србије. Скупу су присуствовали државни секретар ... детаљније »
14.04.2018
Исповести југословенске модерне у Инђији
У Галерији куће Војновића Културног центра Инђија вечерас је отворена изложба радова на папиру, најзначајнијих сликара са простора бивше државе под називом „Исповести ... детаљније »
13.04.2018
Изашао је нови број „ОДБРАНЕ“
Пи­ло­ти Цен­тра за лет­на ис­пи­ти­ва­ња Тех­нич­ко-опит­ног цен­тра ма­јо­ри Ро­берт Ка­ло­ци и Алек­сан­дар Ма­тић оба­вља­ли су ре­до­ван тре­на­жни лет на школ­ско-бор­бе­ном ави­о­ну „су­пер­га­леб” Г-4, ка­да се, 11. апри­ла ују­тру, њи­хо­ва ле­те­ли­ца сру­ши­ла у ре­јо­ну оп­шти­не Ко­ва­чи­ца. Том ... детаљније »
12.04.2018
Отворен 17. пролећни фестивал здравља Београд
Под слоганом „За здраво потомство“ данас је у Дому Војске Србије у Београду отворен 17. пролећни фестивал здравља који је на једном месту окупио око 80 излагача из ... детаљније »
05.04.2018
Литургија у капели Св. Краља Милутина
Данас на велики четвртак,  главни војни свештеник, мајор Слађан Влајић, служио је литургију у капели Светог Краља Милутина у Београдском Дому Војске. детаљније »
03.04.2018
„Пурпурни феникс“ Михајла Кравцева у галерији Дома Војске Србије
„Имамо велики разлог за вечерашње окупљање овде, у Великој галерији Дома Војске Србије – наш пријатељ Михајло Миша Кравцев по први пут након седамнаест година излаже, и то чини баш у овом ... детаљније »
02.04.2018
Отворена изложба "Страдање и Васкрсење"
Мала галерија Дома Војске данас је својим посетиоцима представила изложбу „Страдање и Васкрсење“ ђакона Срђана Радојковића која је симболично отворена ... детаљније »