Вести
22.06.2018
Промовисана књига „Православље и рат“
У Атријуму Дома Војске Србије данас је промовисан зборник радова са предавања одржаних у Институту за филозофију и друштвену теорију Универзитета у Београду под називом „Православље и ... детаљније »
22.06.2018
Концерт „Пут ка Белканту“ поводом Светског дана музике
Поводом Светског дана музике, Уметнички ансамбл Министарства одбране ''Станислав Бинички'' с гостима, у Свечаној сали Дома Војске Србије приредио је гала ... детаљније »
21.06.2018
Отворена изложба "Скулптура самоуких визионара Србије"
У Великој галерији Дома Војске Србије вечерас је отворена изложба „Скулптура самоуких визионара Србије“, настала као резултат дугогодишње сарадње Медија центра „Одбрана“ и ... детаљније »
20.06.2018
Отворена изложба "Поздравите мога тату"
У Малој галерији Дома Војске Србије данас је отворена Видовданска изложба Ликовне групе Војске под називом „Поздравите мога тату“. детаљније »
20.06.2018
Поподневни концерт „Отаџбини с љубављу“
Концерт под називом „У сусрет Видовдану - Отаџбини с љубављу“, одржан је у београдском Дому Војске.
 
  детаљније »

19.06.2018
Полазници Високих студија безбедности и одбране у Дому Војске
 Полазници 7. класе Високих студија безбедности и одбране, предвођени начелником Високих студија безбедности и одбране пуковником Гораном Жупцем обишли су ... детаљније »
18.06.2018
Бесплатне школарине за децу припадника Министарства одбране и Војске Србије
У Дому Војске Србије данас су, у присуству државног секретара у Министарству одбране Бојана Јоцића, потписани споразуми о сарадњи са школама које ће обезбедити ... детаљније »
15.06.2018
Министар Вулин: Изложба „Дијанина деца“ ће наставити да живи
Министар одбране Александар Вулин обишао је јуче изложбу „Дијанина деца“ у Дому Војске Србије, последњи дан пред њено затварање. Том приликом изразио ... детаљније »
14.06.2018
Изашао је нови број „ОДБРАНЕ“
У но­вом бро­ју на­шег ма­га­зи­на чи­тај­те о ве­жба­ма „Бал­кан­ски од­го­вор”, „Про­ле­ће 2018” и „ФАЛ­ЦОН 18”. Па­жњи чи­та­ла­ца пре­по­ру­чу­је­мо и пр­ви на­ста­вак фељ­то­на ко­ји го­во­ри о Ру­мун­ској ре­во­лу­ци­ји и сме­ну ре­жи­ма пред­сед­ни­ка Ча­у­ше­скуа из пе­ра бив­шег глав­ног и од­го­вор­ног уред­ни­ка ли­ста „Вој­ска”, пу­ков­ни­ка у пен­зи­ји Зво­ни­ми­ра Пе­ши­ћа, ко­ји је у то вре­ме био се­кре­тар на­шег вој­ног иза­слан­ства у Ру­му­ни­ји. Тре­ћи на­ста­вак До­си­јеа „По­сле­ди­це НА­ТО бом­бар­до­ва­ња по ... детаљније »
13.06.2018
Министру Вулину највише признање генерала и адмирала
Министар одбране Александар Вулин присуствовао је данас Свечаној седници Клуба генерала и адмирала Србије, у Дому Војске Србије, где му је уручена Медаља српских генерала.
Уз ... детаљније »